Skip to main content

De laatste nieuwtjes uit groep 3

Sportdag groep 3 en 4

Vrijdag 25 mei was het sport- en spel ochtend voor groep 3 en 4. We mochten allemaal in groepjes 10 sportspelletjes doen. Er was bowlen, springtouwen, kruiwagen race, verspringen en nog veel meer. Tussendoor kregen we wat te drinken en een banaan. Aan het eind kregen we allemaal nog een diploma. Het was een erg leuke ochtend! 

 

Groetjes van groep 3 


Paasfeest in groep 3.


Groep 3 in circus Koekepan


Kerstverhaaltjes

Groep 3 heeft kerstverhaaltjes geschreven.
Het gaat al heel goed!!
Een hele fijne vakantie allemaal.


Groep 3 bij de Cornboys met een clown en goochelaar.


Hallo allemaal,

Vrijdag 20 oktober zijn we naar de bibliotheek geweest. Juf Jessica van de bieb heeft een verhaal voorgelezen over Ananzi de spin. Ananzi was ’s nachts de bibliotheek ingeslopen en had alle boeken laten rondslingeren. De stripboeken, tijdschriften, prentenboeken en voorleesboeken lagen allemaal door elkaar! Wij mochten helpen om de boeken weer terug op de goede plaats te leggen. We hebben Ananzi ook gevonden, verstopt in een hoekje van de bibliotheek. 

We vonden het erg leuk in de bibliotheek en hopen dat we snel nog eens mogen langskomen.

Groetjes van groep 3


Welkom in groep 3.

Het was weer erg spannend die eerste maandag na de vakantie.
Een nieuwe klas, nieuwe juffen, maar het viel allemaal wel mee en gelukkig waren we al snel gewend.
Wat wel tegenviel was een hele dag op je stoel zitten en dat we niet meer mogen spelen.
Gelukkig mogen we nog drie keer in de week 's middags vijftien minuten naar buiten, en op donderdag en vrijdag hebben we drie kwartier gym dus zijn we ook lekker aan het bewegen.
In de twee weken dat we al bezig zijn, hebben we al heel veel geleerd.
Met het rekenen kunnen we al tellen tot 20 en doen we binnenkort de eerste toets. Het is ook fijn dat we de klas op woensdag kunnen splitsen zodat we veel aandacht krijgen.
Binnenkort is het open avond. Onze ouders mogen dan komen kijken in de klas. Wij gaan uitleggen wat we allemaal doen en hoe het allemaal werkt. We vinden het leuk dat onze papa's mama's en eventueel opa's en oma's komen kijken. We zijn wel trots! Dit is wat we allemaal leren bij V.L.L. in kern 1:
Tot de volgende keer. Groetjes van groep 3.